ONTDEK JOUW

POTENTIEEL

IN 5 SPEELVELDEN

Er bestaat een carrière die jou op het lijf geschreven is. Die past bij je talenten en interesses. Je wil je hart volgen, je bent ambitieus, maar voelt ook
de druk. De druk van geld verdienen, van de ongevraagde goedbedoelde adviezen. Hoe ga je daarmee om? Het vormgeven van je toekomst is één
van de moeilijkste taken in ons leven. En als het lukt, ook één van de leukste. 

Wij kunnen je helpen.

Aan de hand van 5 speelvelden brengen we jouw potentieel in beeld. En leer je ongerichte acties om te zetten naar realistische plannen.

Wat doet er voor jou écht toe in het leven? Wat maakt je gelukkig? Welke overtuigingen zijn belangrijk, wat drijft je? In dit speelveld dagen we je uit om aan de slag te gaan met zelfonderzoek. We brengen de waardes in kaart die belangrijk zijn voor jou. En inventariseren praktische en theoretische kennis. Nadenken over jezelf dus en je eigen sterktes en zwaktes benoemen. En zo nodig aan de slag met verbeteren

Op veld #2 bouw je het fundament voor je topsport-carrière of succesvolle bedrijf. Hoe geef je daar vorm aan? Hoe vertaal je jouw ultieme droom naar een duidelijk en uitvoerbaar plan? We stippelen de route uit en bouwen meetmomenten in. Zodat je altijd in controle blijft. Eén van de zaken die we hierbij oppakken is bijvoorbeeld het maken van een begroting.

Hoe kan je je volledig focussen op succes en winnen als je loopt te piekeren over geld? In veld 1 en 2 hebben we ons voorbereid en het fundament gelegd. Nu is het tijd om op zoek te gaan naar een sponsor. Of naar andere verdienmogelijkheden. Je hebt immers geld nodig om mensen (trainers, fysio, medewerkers) en middelen (materialen, voorraad, inventaris) te betalen. Wij geven je de inzichten die je nodig hebt om tot een constante stroom van inkomsten te komen. En leren je om hiermee om te gaan.

Je hebt nu een plan én geld. Aan de hand van de in VELD#2 bepaalde meetmomenten kijken we hoe je die twee in kan zetten om je doel te bereiken: je droom te verwezenlijken! Daarvoor heb je de juiste support en de juiste mensen nodig. Dat is de focus in dit veld.

Je hebt gewerkt aan jezelf, aan een plan en aan financiële stabiliteit. Je hebt goede mensen om je heen. Alle energie kan naar de sport of je business. Maar je bent er nog niet helemaal. Nu komt het erop aan dat je dit vasthoudt. Grip op je succes, in controle blijven.

A year from now,

you wish that you have started today​

Tijdens onze coachingsessies ga je intensief aan de slag met jouw droom. We geven je inzichten en praktisch bruikbare handreikingen. Je zult merken dat je heel snel in staat bent effectievere keuzes te maken, meer inzicht hebt in je eigen prioriteiten en weet welke wegen leiden naar een financieel zorgeloos en onafhankelijk bestaan.
Je leert omgaan met je ‘winners mentaliteit’ en weet hoe je slechte gewoontes omzet naar constructieve patronen.

Durf je het aan? Bel of mail ons. Dan maken we kennis en praten we verder.

FAQ

Wat is Sport&Pro The Coaching Collective?
Lees hier meer over ons. En hier meer over oprichter/coach Bas den Hartog.

Waar is Sport&Pro?
Gevestigd in Bilthoven. Coachingsessies vinden plaats in Amsterdam of Bilthoven.

Hoe kom ik in contact met Sport&Pro?
Je kan ons bereiken per telefoon : 030-2270412. Ook is het mogelijk om een bericht achter te laten op onze website. Een eerste vrijblijvende (kosteloos) kennismaking is meestal mogelijk.

Vanaf welke leeftijd kan je meedoen?
Een strikte ondergrens in leeftijd houden wij niet aan. In elkgeval is het zo dat als je nog geen 18 jaar bent er specifiek toestemming van je ouders/verzorgers nodig is. Wij streven er naar om jongeren vanaf +/- 14 jaar volledig te kunnen begeleiden.

Kan ik bij Sport&Pro ook terecht voor tennisles?
Tennis is een onderdeel van ons coachingsprogramma. Deze worden verzorgd door een externe partner. Wanneer je slechts opzoek bent naar tennisles kunnen we je wel doorverwijzen naar een voor jou geschikte trainer. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Kan ik bij Sport&Pro ook terecht voor golfles?
Golfen is een onderdeel van ons coachingsprogramma. Deze worden verzorgd door een externe partner. Wanneer je slechts opzoek bent naar golfles kunnen we je wel doorverwijzen naar een voor jou geschikte trainer. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?
Als je bij Sport&Pro Coaching Collective een coachingtraject volgt, ben je daar ongeveer 4 uur per week mee bezig.

Hoe lang duurt een Coachingsessie?
Een sessie met onze coaches duurt 80 tot 120 minuten.

Hoeveel planningsdagen zijn er?
Vier keer per jaar komen we samen met alle sporters en ondernemers. Gezellig en leerzaam, voor het delen van ervaringen en opbouwen van je netwerk.

Alleen voor tennissers en golfers?
Wij zijn met name gespecialiseerd in tennis en golf. Desondanks kunnen wij ook andere individuele sporters enorm helpen.

Wat is het verschil tussen coaching voor topsporters en ondernemers?
Het verschil zit hem met name in het doel wat de topsporter en/of ondernemer voor ogen heeft. Het stappenplan wat wij volgen is echter voor beide toepasbaar. Dit betekent dat concreet dat je na een eventueel topsportleven ook ambitieus aan de slag kan als ondernemer.

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn afhankelijk van de intensiteit van het programma en de aanvullende services. Je ontvangt van ons altijd een tarief op maat.

Hoe geef ik me op?
Simpel, laat je gegevens achter op onze website en wij bellen je zsm terug. Een bericht achterlaten mag ook.

Ik wil meer weten, wie kan ik bellen?
Zeker, ja kan ons dagelijks tussen 09:00 en 21:00 bellen op 030-2270412 of 06-39072586 (spoed)

Is Sport&Pro een quick fix?
Ondanks dat wij ernaar streven om je snel vooruit te helpen is onze ervaring dat een

Waar kan ik terecht als ik klachten heb?
Onze coaches zijn altijd aangesloten bij een branchvereniging. In ons geval is dit het NOBCO.

Wat is een ‘strategiesessie’? Wat kost dat?
Een volledige strategiesessie voor ondernemers kost 325 euro.

Hoe meld ik me aan voor een gratis strategiesessie?
Een eerste kennismaking met Spor&Pro is in de meeste gevallen kosteloos. Geef ons hiervoor een belletje of laat een bericht achter op onze website.

Ik wil coach worden, hoe werkt dat?
Na je aanmelding als coach volgt een uitnodiging voor een kennismaking en een persoonlijk gesprek. Je kan aangeven hoe vaak, hoe en wanneer je beschikbaar bent. We vinden het belangrijk dat onze coaches betrouwbaar en deskundig zijn, daarover gaan we met elkaar onder andere in gesprek.

KEEP GOING. DON’T QUIT. MAKE TODAY COUNT.