ORGANISEER JOUW TOPSPORT
OF BUSINESS ALS EEN PRO

SAMEN MET EEN TOPCOACH en de positieve aanpak
van SPORT&PRO COACHING

 

Wij zien talentvolle sporters en ondernemers vaak worstelen met tal van praktische zaken op sociaal, sportief en economisch gebied. Dat veroorzaakt stress. Soms worden veelbelovende sportieve- of business-carrières daardoor in de kiem gesmoord. Niet nodig. Vinden wij. Laat ons je helpen je dromen waar te maken.

 

Dit zijn wij

Sport&Pro is een organisatie die sporters en ondernemers helpt met het vormgeven van hun toekomst. We helpen je ‘het gedoe’ te
regelen zodat je alle ruimte hebt om je te volledig te focussen op het behalen van succes. Succes op de baan en succes met je onderneming.

We richten ons op:

1. De (jonge)topsporter die bezig is met het opbouwen van een carrière op het gebied van tennis of golf. 

2. De sportieve ondernemer met een topsportmentaliteit die een bedrijf wil opbouwen rondom zijn of haar sport

Onze coaches hebben hun sporen verdiend op het gebied van sport en/of ondernemerschap. Sympathiek, betrouwbaar maar vooral
vakkundig. Ze zijn er om je te helpen jezelf beter te begrijpen. Waar liggen je kansen? Wat zijn je dromen? We leren je jezelf beter te
begrijpen. Weten wat je wil zodat je de goede beslissingen kan nemen. Nu en in de toekomst.

Oprichter van Sport&Pro is Bas den Hartog. Succesvol ondernemer in financiële dienstverlening en fanatiek amateur-tennisser.

A year from now,

you wish that you have started today

De makkelijkste stap naar onafhankelijkheid, zet je hier. Schrijf je in voor een van de GRATIS Sport&Pro training.
Super leuk, zonder verplichtingen en boordevol bruikbare tips.

KEEP GOING. DON’T QUIT. MAKE TODAY COUNT.

ONZE COACHES

Bas den Hartog - tennis en business coaching

Bas is oprichter van sportenpro coaching en heeft het initiatief genomen om vanuit een duidelijk waarom een completere aanpak voor talentvolle sporters en ondernemers te introduceren. Ook is hij zelf actief als coach voor sportenpro coaching.

Ervaringen

Hij is vanaf 2004 ondernemer en heeft diverse bedrijven gehad. Zoals een restaurant in Spanje en een hotel vlak bij Emmen. Op dit moment is hij eigenaar van Den Hartog Ondersteuning en SPORT&PRO coaching.

  • Bas is flexibel, behulpzaam en zet plezier voorop
  • Denkt in oplossingen
  • Heeft een sterke voorkeur voor concrete acties
  • En staat voor een positieve benadering

Als coaching professional is hij aangesloten bij het NOBCO en conformeert zich aan de ethische gedragscode van het EMCC en the “global code of ethics”. Hij gaf de voorkeur aan een mensgerichte opleiding, en studeerde in Utrecht BBA bedrijfskunde met als uitstroomrichting financieel management.

Sport en hobby’s

Bas sport gemiddeld 8 tot 10 uur per week en is in 2010 begonnen met tennis. Tijdens zijn 1tennisles bij Dido Blonk (toen trainster bij TC Bilthoven) sloeg hij een homerun. Tenminste, dit was het resultaat van het verkeert vasthouden van het tennisracket. Ondertussen gaat hem dit gelukkig een stuk beter af, op 20 februari jl speelde hij zijn 500e officiële tenniswedstrijd.

Het mag duidelijk zijn dat hij sindsdien op een goede manier verslaaft is geraakt aan het tennisspelletje. Ook met dank aan het te gekke tennisspel van het hoofdklasse tennisteam (oa Annick Verhaar) van TC Bilthoven. Momenteel traint hij tweemaal per week bij Hugo Ekker op tennispark Buitenveldert. Op TC Bilthoven traint hij ondertussen al 10 jaar lang bij Arjan van de Ent. Tot slot heeft hij ook goede ervaringen bij Dennis Schenk in Spanje opgedaan.

Andere hobby’s van hem zijn golfen, wijnproeven en gezellig uit eten.

Vanuit een positieve en sportieve mindset helpt hij door middel van coaching graag talentvolle sport(professionals) op weg.

COACH WORDEN?

Jouw naam - golf en business coaching

Lijkt het jou leuk om SPORTENPRO coach te worden? En heb jij uitgebreide ervaringen opgedaan als ondernemer en golfer?

Wij zoeken namelijk ambassadeurs voor SPORTENRPO coaching. 

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan het succes van talentvolle sporters en ondernemers? Neem dan gerust contact met ons op en misschien wordt jij wel onze nieuwe succescoach.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-2270412 of laat rechts onderaan op deze pagina een bericht achter. We nemen dan binnen 3 tot 5 werkdagen contact met je op.