Businesscoaching

In combinatie met tennis en golf

Buiten de baan alles op orde:

áls ondernemer meer succes.
Méér focus.
Méér ideeën.
Méér impact.

KEEP GOING. DON’T QUIT. MAKE TODAY COUNT.

Hi Business pro!

Je bruist van de briljante ideeën, je wil aan de slag, je eigen bedrijf opbouwen. Liever vandaag dan morgen. Hoe moeilijk kan het zijn? Je hebt bergen (levens)ervaring opgedaan in de jaren dat je op hoog niveau sportte. Je denkt al een tijdje na over je eigen business, het is geen bevlieging. Vrienden en familie zijn enthousiast over je plannen. Maar hoe weet je of je genoeg zult verdienen om er een fatsoenlijk salaris aan over te houden? Wat komt erbij kijken als je personeel nodig hebt? Hoe hou je de controle als je bedrijf heel snel groeit? Hoe bereik je klanten?

Het geheim zit ‘m in leren. Ooit had je je eerste tennis- of golfles. Jij weet als geen ander wat er te winnen valt met een fantastische leraar. Dus investeer je ook in jezelf als je een succesvol ondernemer wil worden. Door middel van een goede coach. Een expert die jou aan de voorsprong helpt. De businesscoaches van Sport&Pro zijn – uiteraard – volop actief en succesvol in het bedrijfsleven. Maar er is meer wat een coach tot een topcoach maakt. Echte steun vind je bij een sparringpartner die bereid is successen én zijn/haar missers met je te delen. Die jou respecteert om wie je bent en om de dromen die je hebt. Open, eerlijk, betrokken en volhardend. Samen bouwen aan jouw toekomst.

Speciaal voor ex-topsporters die streven naar maximale progressie en persoonlijke ontwikkeling bij het opbouwen van hun business, maakten we het sport&pro-jaarprogramma – dat is opgebouwd rondom de volgende bijeenkomsten:

A year from now,

you wish that you have started today

De makkelijkste stap naar onafhankelijkheid, zet je hier. Schrijf je in voor een van de GRATIS Sport&Pro training.
Super leuk, zonder verplichtingen en boordevol bruikbare tips.

Tijdens onze coachingsessies ga je intensief aan de slag met jouw droom. We geven je inzichten en praktisch bruikbare handreikingen. Je zult merken dat je heel snel in staat bent effectievere keuzes te maken, meer inzicht hebt in je eigen prioriteiten en weet welke wegen leiden naar een financieel zorgeloos en onafhankelijk bestaan.
Je leert omgaan met je ‘winners mentaliteit’ en weet hoe je slechte gewoontes omzet naar constructieve patronen.

Durf je het aan? Bel of mail ons. Dan maken we kennis en praten we verder.

Sport en Pro | the coaching company is een organisatie die individuele tennis-
en golf topsporters helpt om meer uit hun sport- en werktoekomst te halen.