Topsportcoaching

Voor de ambitieuze golfer

Buiten de baan alles op orde:

óp de baan meer succes.
Méér focus.
Méér ideeën.
Méér impact.

KEEP GOING. DON’T QUIT. MAKE TODAY COUNT.

Hi golf pro!

Je beschouwt jezelf als een mentaal sterke sporter. Je hebt veel talent en nog meer doorzettingskracht. Je agenda is gevuld met (kwalificatie)toernooien en je bent vaak onderweg. Gelukkig ben je niet alleen. Je ouders zijn supertrots op je, ze staan altijd voor je klaar. En je vrienden, ook al zie je ze niet zo vaak als je zou willen, ze blijven je trouwe supporters. Toch is daar soms dat gevoel van eenzaamheid. De frustratie na een wedstrijd die nèt niet goed genoeg was. Hoe kan je je golfprestaties verbeteren? Je maalt maar door over die gemiste slagen. Slapeloze nachten gevuld met nodeloos gepieker.

Sport&Pro gelooft in talentvolle topsporters. Obstakels zijn er om te overwinnen. Door problemen op een andere manier te benaderen dan je gewend bent. We willen onze kennis en oplossingen delen met jou. Of het nou gaat over geld, relaties, gezondheid of planning. Over je toekomst, motivatie of een luisterend oor op het moment dat je het écht nodig hebt. Sport&Pro The Coaching Collective is er voor de individuele sporter op het gebied van tennis en golf. Wij weten de weg. Speciaal voor topsporters die streven naar maximale progressie en persoonlijke ontwikkeling, maakten we het sportenpro-jaarprogramma – dat is opgebouwd rondom de volgende bijeenkomsten:

A year from now,

you wish that you have started today

De makkelijkste stap naar onafhankelijkheid, zet je hier. Schrijf je in voor een van de GRATIS Sport&Pro training.
Super leuk, zonder verplichtingen en boordevol bruikbare tips.

Tijdens onze coachingsessies ga je intensief aan de slag met jouw droom. We geven je inzichten en praktisch bruikbare handreikingen. Je zult merken
dat je heel snel in staat bent effectievere keuzes te maken, meer inzicht hebt in je eigen prioriteiten en weet welke wegen leiden naar een financieel zorgeloos
en onafhankelijk bestaan.
Je leert omgaan met je ‘winners mentaliteit’ en weet hoe je slechte gewoontes omzet naar constructieve patronen.

Durf je het aan? Bel of mail ons. Dan maken we kennis en praten we verder.

Sport en Pro | the coaching company is een organisatie die individuele tennis- en golf topsporters helpt om meer uit hun sport- en werktoekomst te halen.